Suupohjan Sähköpalvelu Oy

Hyvää yritetähän, mutta priimaa pakkaa tulemahan!

Suupohjan sähköpalvelu Oy tarjoaa sähköalan urakointi-, huolto- ja kunnossapitopalveluja niin yrityksille kuin yksityisillekin. Keskeisimmät palvelut ovat sähköurakointi ja teollisuuden huolto- ja kunnossapitopalvelut.

>> Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelut

Suupohjan Sähköpalvelu Oy tarjoaa sähköalan urakointi-, huolto- ja kunnossapitopalveluja yrityksille ja yksityisille. Kiinteistöjen antennijärjestelmäasennukset, yleiskaapelointijärjestelmät, kulun- ja kiinteistövalvontajärjestelmät

Joustavaa ja ammattitaitoista palvelua

Palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti ja ammattitaitoisesti sähköasennuksen saralla.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme vastaa osaltaan hankkeen onnistuneesta toteutuksesta. Sähköurakoinnin osalta toimimme julkisen- ja teollisuusrakentamisen sekä automaation toimialoilla. Tarjoamme joustavasti myös asennus- ja huoltotöitä yksityisille.

Tavoitteenamme on täyden palvelun sähköasennustoimitus niin suureen kuin pienempäänkin tarpeeseen. Haluamme myös varmistaa asiakkaidemme sähköasennusten ajanmukaisuuden ja luotettavan toiminnan. Tärkein tavoitteemme on onnistunut asiakassuhde, joka jatkuu vielä hankkeen valmistuttuakin.

Toimimme Suupohjan / Länsi-Suomen alueella.

Toimipisteet sijaitsevat:

  • Suupohjan Sähköpalvelu Oy Teuvalla
  • Sähköpalvelu Hyyppä Jurvassa
  • Sähkö–Haaramo Oy Karijoella

Yhteistyökumppanimme automaatiotoimituksissa

Jatloc Oy tarjoaa sähköautomaation logiikka- ja käyttöliittymäohjelmistot. Ohjelmistoratkaisuissa käytetään useasti Jatloc Oy:n kehittämää modulaarista järjestelmää, jolla saavutetaan korkea laatutaso, toimivuus sekä kilpailukyvyltään tehokas kokonaisuus.

Palvelumme kattavat myös muut ohjelmointikohteet kuten älyreleet, taajuusmuuttajat, kiinteistöautomaatio sekä Visual Basic ohjelmoinnin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Omat tiedot
*
*
*

Sertifikaatit

Suomen Vahvimmat
Suomen Vahvimmat

Meille on myönnetty toiminnastamme Asiakastiedon platinasertifikaatti. Lue lisää sertifikaatista asiakastiedon sivuilta.


STUL jäsenyritys

Olemme sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n jäsen. Tutustu tietoihin tarkemmin STUL.fi -sivustolla

 


Vastuullinen tekijä

Noudatamme tilaajavastuulakia. Tutustu tietoihin tarkemmin tilaajavastuu.fi -sivustolla

 
 

Ajankohtaista

Ei uusia uutisia...
 

Yhteystiedot

Suupohjan Sähköpalvelu Oy

Sähkö-Haaramo Oy

Suupohjan Sähköpalvelu Oy / Sähköpalvelu Hyyppä